Program

Välkommen till höstens program 2020 i OCD-föreningen Malmöområdet!

Vi hoppas att ni mår bra, och har längtat tillbaka till våra aktiviteter!

Från och med 3 september återöppnar vi våra Öppet Hus-träffar efter Corona-stängningen.

Nu är det som vanligt Öppet Hus på torsdagskvällar kl.18.00 – 20.00 på jämna veckor. Det är gratis. Man behöver inte anmäla sig i förväg. Vi har två olika rum att dela upp oss i, om vi skulle bli många. Vi bjuder på fika. Det är i vår lokal på Paraplyet, Industrigatan 33 Malmö.

Söndag 20 september träffas vi vid dammen i Beijers park kl.14.00. Vi tar en härlig promenad går en tipsrunda i parken. Var och en har med sig mat och dryck, som vi äter tillsammans. Vi samtalar, umgås och utser vinnare i tipsrundan.

Vecka 41 är det Skåneveckan för psykisk hälsa, som i år är helt digital.

Söndagen 11 oktober kl.14.00-16.00 har vi ett arrangemang som handlar om Barn och Unga med OCD. Vi har bjudit in Matti Cervin, psykolog vid BUP i Lund och doktor i medicinsk vetenskap, som kommer att berätta om sin forskning om, och behandling av barn och ungdomar med OCD. Vi har också bjudit in Susanna Wersäll, projektledare för ” Barn och Unga med OCD-friskare med djur och musik”. Hon kommer att visa filmer från det projektet. OBS! Vi har Coronasäkrat med dubbla lokaler, avstånd och handsprit. Det är kostnadsfritt. Men man måste anmäla sig innan, så vi vet hur vi ska ställa möblerna. Arrangemanget är i vår lokal På Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. 

Torsdag 22 oktober kommer vi att ha en pysselkväll i samma lokal som ovanstående kl.18.00. Vi ska göra tittskåp och kort. Man anmäler sig till Amandah Larsson på: amandz@hotmail.se senast måndag 15 oktober.

Lördag 14 november kl.14.00 träffas vi vid entren till Moderna museet i Malmö. Vi ska se utställningen om Hilma af Klint. Anmälan till Mats Skog på: mats.skog@ocdforbundet.se senast fredag 6 november.

Torsdag 3 december kl.18.00 har vi julfest i vår lokal på Paraplyet, Industrigatan 33 i Malmö. Vi har musikquiz, och leker julklappsleken. Alla har med egen mat och dryck. Den som vill delta i julklappsleken har med en inpackad julklapp för högst 50 kr.


Vi kommer också att starta en stödgrupp i form av en studiecirkel. Den kommer att starta i oktober. För närmare upplysning kontakta, så fort som möjligt, Gunnel Gudbrand på: gunnel.gudbrand@telia.com


Vi har tre kontaktpersoner :
Annette Skog tel. 0709 22 02 29 e-mail: annette.skog@ocdforbundet.se
Gunnel Gudbrand tel. 070 695 91 11 e-mail: gunnel.gudbrand@telia.com 
Christina Larsson tel. 0735 070 171 e-mail: christinallarsson@hotmail.com

För styrelsen i OCD-föreningen Malmöområdet, genom

Annette Skog, ordförande